BraOdds.com

Verksamhetsbeskrivning: 

BraOdds.com – jämför oddsen hos alla bookmakers

Det finns över 100 bookmakers med odds på svensk sport. Sedan 2003 finns BraOdds.com – sajten med länkar till alla oddsjämförelsesajter och oddsbörser med svenska matcher.

På BraOdds.com kan du känna dig säker på att alltid hitta de bästa oddsen på svenska matcher. För att garantera det ger vi en hittelön på 250 kronor till den som kan hitta en oddsjämförelsesajt eller oddsbörs som vi saknar.

BraOdds.com – täcker alla större evenemang

Hos BraOdds.com hittar du alla större events inom bland annat sport och musiktävlingar. Där bra oddssammanställningar saknas, har vi gjort egna sammanställningar. I dagsläget fokuserar vi på skandinavisk sport – men redan i vinter börjar vi jämföra sportodds från hela Europa. Vi förmedlar dessutom information om aktuella erbjudanden där du kan vinna pengar utan att satsa något – samt om surebets, som garanterar vinst oavsett utfall.

Oddsgaranti – ger de bästa oddsen

BraOdds.com erbjuder dig även något så unikt som en oddsgaranti. Oddsgarantin är din försäkran som spelare att du inte hittar bättre odds än vad som finns på BraOdds.com. Oddsgarantin är helt kostnadsfri. Du får 500 kronor om du hittar bättre odds än vad som redan finns på BraOdds.com.

Postadress

BraOdds.com

Email: 

Visitkort: