Brixberger Säljkompetens

Verksamhetsbeskrivning: 

Det finns många likheter mellan försäljning och idrott. Att träning ger resultat vet ju de flesta men varför tränar säljare så sällan när de spelar match nästan varje dag?

Många säljare och andra medarbetare som förväntas ha kundkontakter har inte alltid förmågan att uppnå de säljresultat som är önskvärda. Detta beror allt som oftast på för lite träning i kombination med behovet av ökad aktivitet och coachning.

Jag, Roger Brixberger har sedan början på 1980-talet tillbringat mer tid än de flesta runt förhandlingsbordet, tidigt i rollen som inköpschef och har som säljare, Key Account Manager och försäljningschef från 1990-talets början, genomfört över 4000 kundbesök. Min drivkraft är det mänskliga mötet och att få dela med mig av de kunskaper jag har och sist men inte minst se resultat.

Sedan 2006 arbetar jag som konsult inom försäljning med inriktning på säljutvecklande workshops, skräddarsydda säljutbildningar och löpande säljledning med resultatgaranti. Jag har även förmånen att gästföreläsa i ämnet försäljning på Stockholms Universitet.

Jag är DIHM marknadsekonom och diplomerad TOTAL säljare, är utbildad inom IPU profilanalys och SL II (situationsanpassat ledarskap) samt certifierad NLP coach.

Tel: 

08-0768035556

Postadress

Brixberger Säljkompetens
Musseronvägen 47
18656
Vallentuna

Email: 

Visitkort: