Latitude Travel

Verksamhetsbeskrivning: 

Om Latitude Travel: Latitude Travel, researrangör och representant i Sverige för det portugisiska rederiet Classic International Cruises. Företaget grundades 1998 med säte i Sollentuna. Latitude Travel och Classic International Cruises är ensamma om att erbjuda kryssningar som är helt anpassade för svenska resenärer.
För mer information: wwwlatitudetravel.se

Om våra resor: Latitude Travel är specialiserade på resor i österled samt internationella kryssningar, främst med avgång från Sverige. Utöver de populära kryssningarna från Göteborg erbjuds även årligen weekendresor, rundresor och flodkryssningar. Latitude Travel erbjuder arrangemang för indivuella resenärer och grupper till bl.a. Ryssland, Vitryssland och Uzbekistan som endast är några av de många destinationerna. Även resor med den Transsibiriska Järnvägen och utmed Sidenvägen ingår i utbudet. Vi arrangerar bla, med lång erfarenhet, innehållsrika veckoslutsresor till S:t Petersburg.

Rederirepresentant: Latitude Travel är Classic International Cruises representant i Sverige och ställer lagstadgad resegaranti. Kryssningarna avgår från Frihamnen i Göteborg och är de enda kryssningarna från Sverige som är helt anpassade för svenska gäster med bl.a. menyer, dagsprogram och utflykter på svenska. Rederiets fartyg kännetecknas av sina klassiska linjer och begränsade storlek De populära kryssningarna från Göteborg med M/S Funchal och M/S Arion avgår varje vår och sommar.

2011 är Latitude Travels trettonde verksamhetsår och den gamla devisen har alltid varit riktlinjen i arbetet; att erbjuda bra resor, som skapar upplevelser och bestående sköna minnen. Allt fler resor med oss och uppskattar det lilla företagets möjlighet att ge personlig service lite utöver det vanliga. Hos oss är alla gäster mycket viktiga.

Vi vill att våra resenärer ska få uppleva så mycket som möjligt på våra resor och därför väljer vi ofta ett upplägg där mat och utflykter ingår redan från början. Det ska vara bekvämt, enkelt och innehållsrikt att resa med oss.

Vi har över 30 års erfarenhet av att arrangera just sådana resor – ta en titt på vår hemsida så får ni ett smakprov på vad vi kan erbjuda.

Besöksadress: 

Sollentunavägen 63, 191 40 Sollentuna

Postadress

Latitude Travel
Box 801
191 28
Sollentuna

Email: 

Visitkort: